Sohbet Girişi
Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.
FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Astroloji Ve Burçlar

Astroloji Ve Burçlar

Astroloji Ve Burçlar

Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların üzerindeki etkisini yorumlayan bir bilim dalıdır. İnsanoğlunun yazılı tarihinin başından beri var olan astroloji bilimlerin en eskisidir.  Astroloji kader değildir, herşey insanın kendi elindedir. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir. Sonuçta nasıl hareket edeceğiniz, neler yapacağınız hepsi sizin iradeniz içindedir. Gezegenlerin iyi açılar yaptığı şanslı dönemlerde, hiçbir şey yapmadan oturursanız bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Aynı şekilde gezegenlerin zorlayıcı etkiler yaptığı dönemlerde gerekli gayret ve azmi gösterirseniz tüm zorlukları aşabilir, farkında bile olmadığınız içinizdeki gücü ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Burçlar

Astroloji Ve Burçlar Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu olmak üzere 12 tane burç bulunmaktadır. Bu burçlar insanların gelecekteki mesleklerini, kariyerlerini, ruh eşlerini, karakter analizlerini, davranışlarını, sevdiği yemekleri, sevdiği renkleri, ruh hallerini, sağlıklarını birebir özetleyen bir alandır. Bunu dışında burçlar gezegenlerin hareketlerine göre o gün içerisinde şanslı, duygusal ya da heyecanlı olabilirler. Eğer içinizde anlamsız bir burukluk var ise günlük burç yorumunuza bakmanızda fayda var. Buna ek olarak sevgili adayınızın burcu ile kendi burcunuzun uyumuna bakarak ortalama bir ilişki hesap etmeniz mümkün.

 

Hayatın Vazgeçilmezi Burçları

Astroloji Ve Burçlar sayesinde tam olarak karşınızdaki tanımasanızda karakter özellikleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatımız olur. Ancak burçlar da genel olarak her daim doğru kişilik analizini vermeyebilir. On iki farklı burç olmasına rağmen on iki farklı kişilik yoktur.

KaRa 982
1 Yorumlar
NaS

Ozelliklede bayanların ilgi alanı :)))

Cevap bırakın